Hyra Kontor i Sollentuna

Hyr Kontorslokal i Sollentuna

Lediga kontor och information om marknaden i Sollentuna

Antal invånare: 67 000

» Se lediga kontor i Sollentuna

» Se lediga kontorshotell i Sollentuna

Sollentuna strax norr om Stockholm sjuder av liv. Här finns många företagare och handelsplatser, blandat med fina naturområden och kulturaktiviteter. Några exempel är Nya Sollentuna centrum, Stinsen köpcentrum, Järvafältet och Edsvik konsthall, där det råder full aktivitet.

Just nu pågår en stadsomvandling i Sollentuna. De centrala delarna av byggs ut och får ny karaktär. Sollentuna växer hela tiden.

Sollentuna har goda kommunikationer med E4:an och pendeltågstrafiken som går igenom kommunen från nord till syd. Det finns goda tvärförbindelser för både bil och buss, och det pågår en diskussion om en förlängd spårväg mellan Sollentuna och Storstockholms västra förorter.

Sollentuna stöttar företagaranda och entreprenörskap. Handels- och tjänsteföretag är klart dominerande verksamheter. Kommunen har länge legat i topp i Svenskt Näringslivs rankning av lokalt företagsklimat. År 2012 kom Sollentuna på en hedrande fjärdeplats.  

Om ditt företag är på jakt efter nya kontor kommer ni helt säkert kunna hitta ett passande urval moderna lediga kontor i Sollentuna.

I Sollentuna finns det kontor på 10−3 500 kvm.

Dessa områden kan möjligen också vara intressanta om du letar efter kontor i Sollentuna:

Häggvik

Edsberg

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se