Hyra Kontor i Nacka

Lediga Kontor i Nacka

Hyra Kontor och Vägledning för Kontorsmarknaden i Nacka Kommun

Antal invånare: 34 000 

» Se kontor i Nacka

» Se lediga kontorshotell i Nacka

Nacka utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i Nacka kommun, Stockholms län. Orten ligger i Södermanlandsdelen av Nacka kommun, cirka fem kilometer sydost om centrala Stockholm.

Nacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner, här beräknas befolkningen öka med 25 000 personer fram till år 2015. Du kan enkelt ta dig till Nacka, dess många nya arbetsplatsområden ligger endast några minuter från Stockholms innerstad.

Nacka Strand, vid inloppet till Stockholms hamn, är ett levande område med kontor och bostäder. Här finns direkt närhet till hav och frisk luft, och det är lätt att trivas och må bra här. Forum Nacka ligger även på bekvämt gångavstånd.

Letar du efter ett nytt område och nya lokaler till företaget? Då har du tillgång till ett mycket stort urval av lediga kontor i Nacka.

I Nacka finns det kontor på 25−6 000 kvm.

Dessa områden kan möjligen också vara intressanta om du letar efter kontor i Nacka:

Hitta lediga kontor i Nacka Strand

Hyra kontor i Saltsjöbaden/Fisksätra

Hitta kontor runt Sicklaön

Utbud av kontor i Nacka

Nacka ligger i Stockholms län, Södermanland, och är en del av tätorten Stockholm. Det är lätt att ta sig till och från Nacka. Många nya arbetsplatsområden ligger bara några minuter från Stockholms innerstad. Nacka är centralort i Nacka kommun. Centralorten har ca. 33 000 invånare, kommunen ca. 97 560 invånare. Det är en gammal industristad och har många industriområden, det finns även många kontor i Nacka. Ett av de äldre företagen som ännu lever kvar idag är Saltsjökvarn. Idag är service- och tjänstesektorn de dominerande i näringslivet.

Nacka - Attraktivt läge

Nacka ligger på gränslinjen av storstad och skärgård. Detta ger ett mångfaldigt utbud som uppskattas av många. Nacka har närhet till kultur och nöjesliv av Stockholms innerstad. Samtidigt som det har god tillgång till skärgård, insjöar och friluftsområden. Dessutom har innerstaden det stora köpcentret Nacka Forum som lockar många människor. Köpcentret har 150 butiker, och 20 restauranger och caféer och andra tjänster som banker, mäklare, post och sjukhus. Det är attraktivt att ha kontor i Nacka eftersom det är billigare än i Stockholms innerstad. Nacka har flest kontorshotell i Stockholmsområdet förhållandevis mot folkmängden. Många företag har etablerat sig i västra Sickla eftersom området anses vara en intressant del av Stockholmregionen. 2014 hade 10 520 aktiva företag lokaler och kontor i Nacka. Det är en expansion på 316 företag inom två år (2012-2014).

En av Sveriges mest expansiva kommunerPlaner på utökning av Nacka är stora. Den beräknade befolkningsökningen i staden ligger på 25 000 invånare de kommande 10 åren. Målet är 4600 nya bostäder och 7000 nya arbetsplatser. Många nya kontor och lokaler ger bra möjligheter att driva och starta nya företag i staden. Det är många företag som är intresserade av att etablera sina lokaler och kontor i Nacka. Investeringen i tillbyggnad har goda möjligheter för framtida arbetsmöjligheter. 

Stora byggnadsprojekt i Nacka

Ett av de största byggnadsprojekten är Nacka Stad. De planerar expandera i bostäder, arbetsplatser, handel, kultur, stadspark, skola, idrottsplatser m.m. Tillbyggnad av tunnelbana och förlängd tvärbanan från Alvik till Sickla udde, som den går idag, till Sickla station är också en del av planerna. Visionen med Nacka stad är “Nära och Nyskapande”. De vill skapa en aktiv levnads- och arbetsstad med nära till allt (kollektiv trafik, arbete, skola, mötesplatser, natur, kultur) och stor mångfald.

Nacka kontorstad för hållbart byggande

Nacka kommun driver miljöprojekt för hållbart byggande sedan 2011. Syftet är att utarbeta en gemensam målbild och kortfattade riktlinjer för hållbart byggande. Kommunen har gått med i Sweden Green Building Council (SGBC) sedan 2012. SGBC arbetar för utvecklande och marknadsföring av miljöcertifieringssystem inom bygge. Vilket innebär säkra miljökrav i byggnader, styra mot lång energianvändning, bra inomhus miljö och giftfria material. Kommunen driver också ett samarbete med Tällberg Foundation, som har lång erfarenhet av globala utmaningar. Detta har en positiv påverkan på lokaler och kontor. Staden erbjuder bra arbetsmiljöer och planerade byggen som håller i längden, samt bra förebygge för miljön.

Företag med kontor i Nacka kommun

De här är exempel på företagen med lokaler och kontor i Nacka

  • Nacka Kommun
  • Atlas Copco
  • Saltsjökvarn
  • Fredells
  • Finnboda Varv
  • Atrium Ljungberg
  • Stockholms Superfosfat Fabriks AB

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se