Hyra Kontor i Kungsholmen

Trevligt Kontor på Kungsholmen

Lediga kontor och dess marknad i Farsta

Antal invånare: 55.000

 

» Se lediga kontor på Kungsholmen

» Se lediga kontorshotell på Kungsholmen

Kungsholmen i Stockholms innerstad är uppdelad i fem stadsdelar:
Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen. Den utgör en större del av stadsdelsområdet Kungsholmen, som även innefattar Essingeöarna.

Kungsholmen är ett populärt distrikt i Stockholm. Här finns en blandning av bostadsområden, parker, butiker och historiska byggnader. Det moderna shoppingcentret Västermalmsgallerian hyser ett antal välkända butiker, och hotell i närheten.

Området har även många matvarubutiker, barer, trevliga små butiker och restauranger och caféer. Kungsholmen är känt för sina vackra promenadstråk, en promenad längs Norr Mälarstrand från parken Rålambshovsparken mot Stadshuset kan definitivt rekommenderas!

Om du söker tomma kontor att hyra på Kungsholmen kan du eventuellt förfina din sökning till områdena vid:

• Stadshuset
• Kungsholmsgatan
• Kristineberg
• Lilla Essingen
 

Hyra kontor i närheten av Stadshuset

Stockholms Stadshus ligger på den östra delen av ön Kungsholmen ut mot Riddarholmen och Södermalm. 

Stadshuset, där den årliga Nobelprisbanketten äger rum, ritades av Ragnar Östberg i nationalromantisk stil. Byggnaden, som är byggd i rött tegel, påbörjades år 1911, och byggnaden invigdes på midsommarafton i 1923.

Både på Hantverkatgatan och Norr Mälarstrand nära Stadshuset finns åtskilliga stora företagsfastigheter med ett stort urval av kontor att hyra.

Vid Stadshuset finns det kontor på 50−1 200 kvm.
 

Lediga Kontor på och vid Kungsholmsgatan

Kungsholmsgatan sträcker sig i östvästlig riktning från Bolinders plan till Kronobergsparken i ett mycket attraktivt och ytterst centralt läge med närhet till city med shopping samt T-Centralen och Cityterminalen med alla kommunikationer i form av pendeltåg, T-banor, Arlanda Express samt den stora bussterminalen.

Karlbergskanalen och lummiga promenadstråk finns nära och det är ett kort promenadavstånd till vackra Norr Mälarstrand. Här hittar du fina matställen såsom Mälarpaviljongen och Orangeriet.

I områdena längs Kungsholmsgatan finns det gott om rymliga kontorsfastigheter med kontor att hyra.

Vid Kungsholmsgatan finns det kontor på 50−2 500 kvm.
 

Hyra kontor nära Kristineberg

Kristineberg på Kungsholmens nordvästra del gränsar i öster mot Stadshagen, i väster mot Traneberg, i söder mot Fredhäll och i sydost mot Marieberg samt till Huvudsta i Solna kommun.

Det finns två tunnelbanestationer i Kristineberg, Kristineberg och Thorildsplan. Stationerna trafikeras av den gröna linjen och ligger mellan Fridhemsplan och Alvik. Kristinebergs strandpark är nyanlagd och i den byggs en modern skateboardpark.

I stadsdelen samt i området omkring finns det goda möjligheter att hitta moderna kontor att hyra centralt på Kungsholmen.

På och vid Kristineberg finns det kontor på 100−10 000 kvm.
 

Hyra Kontor vid Lilla Essingen

Lilla Essingen ligger mellan grannöarna Kungsholmen och Stora Essingen. På Lilla Essingen har en rad av Sveriges större företag haft kontor, till exempel Primus och Elektrolux.

I områdena kring Lilla Essingen finns det bra företagsfastigheter och goda möjligheter att hitta kontor att hyra. 

På Lilla Essingen finns det kontor på 75−500 kvm.

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se