Hyra Kontor i Huddinge

Fint Kontor till Uthyrning i Huddinge

Kontor i Huddinge — Stockholms näst största kommun

Antal invånare: 100 000

 

» Se lediga kontor i Huddinge

» Se lediga kontorshotell i Huddinge

Här bor det 105 000 invånare. vilket gör Huddinge till den näst största kommunen i Stockholms län. 

Kungens Kurva — Handelsplatsen

IKEA-varuhuset i Kungens Kurva i Huddinge är världens största. Kungens Kurva Skärholmen är i dag skandinaviens största handelsplats med sina 20 miljoner besökare varje år. Ett levande och blandat näringsliv hittar du även i Länna strax intill Nynäsvägen i östra Huddinge.

I Huddinge finns en stark entreprenörsanda med 6 000 småföretag och drygt 40 000 arbetstillfällen. I Huddinge hittar du också Flemingsberg – som är mötesplats för 16 000 studenter, forskare och en rad växande Life Scienceföretag.

Våren 2013 fick Huddinge kommun pris som bästa UF-kommun i Stockholms län i Ung Företagsamhets årliga ranking.  Det innebär att Huddinge ger bäst förutsättningarna för att skolor, lärare och elever ska kunna arbeta med entreprenörskap i skolan.

Kontorsmarknaden i Huddinge

Är du på jakt efter nya lokaler till ditt företag? Då kan du hitta ett brett urval moderna lediga kontor i Huddinge. Vill du läsa mer om marknaden för kontor i Huddinge kommun? Läs mer om kontorsmarknaden genom Huddinge kommuns marknadsanalys genom att Klicka här.

Huddinge kommun har växt så att det knakat under de senaste decennium. I 1970 hade Huddinge ca 55 000 invånare och sedan dess har befolkningen nästa dubblat och idag har kommunen ca 105 000 invånare. Förutom en ökad befolkning har kommunen också sett allt fler företag som valt att ha sina butikslokaler, kontor och sin verksamhet i området. 

Goda kommunikationer

Något som har attraherat allt fler företag till området är kommunens mycket goda kommunikationer och förbindelser med övriga kommuner runt om Stockholm. I Flemingsberg finns det både pendel- och fjärrtågsstation. I Vårby går röda linjens T-bana regelbundet och skapar goda förbindelser med Stockholm City. Dessa goda kommunikationer har gjort det lättare för företag att utnyttja den billigare hyran som Huddinge erbjuder och därmed valt att hyra ett kontor där. 

I Huddinge finns det kontor på 10−14 000 kvm.

Dessa områden kan möjligen också vara intressanta om du letar efter kontor i Huddinge:

Hitta lediga kontor på Södermalm

Hyra kontor runt Flemingsberg

Trevliga kontor i Botkyrka

Botkyrka kommun ligger i Stockholms län. Idag har kommunen en befolkning på ca 89 000 invånare vilket gör staden till den femte största kommunen i Stockholms län. Det råder en stor mångfald i kommunen. Mer än hälften av befolkningen har sina rötter i andra länder och det talas idag ca 100 olika språk av invånarna. Botkyrka kommun är en attraktiv plats för företagande på grund av sitt strategiska läge. Den utgör den södra ingången till Sveriges huvudstad Stockholm och har goda motorvägförbindelser med E4 och E20. Närheten till den karriärsmedvetna huvudstaden i kombination med mer förmånliga kostnader gör att många företag väljer att etablera sin verksamhet i lokaler i Botkyrka. Här finns ett stort utbud av trevliga kontorslokaler och kommunen arbetar aktivt för att vara en attraktiv plats för nyetableringar. Staden erbjuder även ett stort kulturutbud, fina natur- och friluftsområden och fina bostadsområden.

Modernt trevligt kontor i Botkyrka centrum

 

Botkyrka kontor– stort utbud av mark och lokaler

Det finns många olika företagsområden i staden med ett stort utbud av kontor, lager och andra typ av lokaler. Botkyrka kommun är en väldigt attraktiv plats för nyetableringar. För att staden ska kunna locka till sig fler företag jobbar de aktivt för att ha en god service i kommunen. Det ska vara enkelt att etablera sin verksamhet där och det finns en hel del hjälp att få. Kommunen uppmuntrar kreativitet och nytänkande. Det finns en del pågående projekt om nya företagsområden vilket innebär att det kommer finnas  fler Lokaler i Botkyrka inom en snar framtid. Detta innebär i sin tur att fler företag kan etablera sig i staden. Är kommunen en attraktiv plats för företagande väljer också fler människor att bosätta sig där för att arbetsmöjligheterna ökar. Det är en dynamisk och kreativ stad med många möjligheter för företag,arbetstagare och invånare.

Fräscht mötesrum i kontor i Botkyrka

 

Bra kommunikationsmöjligheter

Botkyrka kommun är en del av den växande Stockholmsregionen. Närheten till storstaden ökar möjligheter till expansion och utveckling. I Botkyrka finns det väldigt goda kommunikationsmöjligheter. Du kan med buss, tåg och tunnelbana ta dig enkelt från och till staden. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Stadens strategiska läge gör att många företag lockas att etablera sig i kontor i Botkyrka. På endast 20 minuter kan du ta dig till Stockholms centrum. Staden ligger även nära tre flygplatsområden däribland Arlanda och Bromma. Dessa når du på under en timmes tid. Närhet till två internationella hamnar gör staden om än mer attraktiv. Läget gör dels att internationella företag kan ha sitt säte i Botkyrka och dels ökar det möjligheterna att nå internationella marknader. Kommunens stora engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig här.

Botkyrka kontoren är hem åt välkända företag

I Botkyrka kommun finns det många arbetsmöjligheter. Idag finns det ca 5 000 registrerade företag i kontorslokaler i Botkyrka. Det finns allt från små företag med få anställda till stora företag med flera anställda. Det är dock små och medelstora företag som dominerar arbetsmarknaden i staden. Botkyrka kommun är den största offentliga arbetsgivaren i Botkyrka med sina ca 6000 anställda. Den största privata arbetsgivaren är DeLaval International AB med ca 600 anställda. Kommunen arbetar aktivt med de lokala företagen för att främja utvecklig och tillväxt och för att fortsätta förbli en attraktiv plats för företagande.

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se