Hyra Kontor i Hässelby-Vällingby

Lediga Kontor och Marknaden därtill i Hässelby-Vällingby

Antal invånare: 62 000

 

» Se lediga kontor i Hässelby-Vällingby

» Se lediga kontorshotell i Hässelby-Vällingby

Hässelby-Vällingby bildades 1998 genom att de tidigare stadsdelsområdena Vällingby och Hässelby slog samman. I dag är Hässelby-Vällingby ett stadsdelsområde i Västerort i Stockholms kommun, som omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand, Hässelby villastad, Grimsta, Kälvesta, Nälsta, Råcksta, Vinsta och Vällingby. 

Tunnelbanans gröna linje tar dig in till T-Centralen på 30 minuter. Bussen till Spånga station tar 20 minuter, därifrån kan du ta pendeltåget till Stockholms city som tar cirka 12 minuter.

Hässelby omges av fina cykel- och promenadvägar, båtplatser och inbjudande bad. Lövstabadet, Hässelby allmänna bad, Hässelby Strandbad och Maltesholmsbadet lockar både vinter- och sommarbadare.

Vällingby omges i sin tur av grönområden och prunkande trädgårdar i de olika områdena. De trevliga cykelbanorna och gångvägarna inbjuder till spännande utflykter. I dag är Vällingby omtalat, inte minst för moderniseringen som gjorts i kombination med att den gamla 50-talscharmen har bevarats. 

Är du på jakt efter nya kontorfaciliteter till ditt företag, då hittar du utan problem ett stort urval lediga kontor i Hässelby-Vällingby.

I Hässelby-Vällingby finns det kontor på 15−2 500 kvm.

Dessa områden kan möjligen också vara intressanta om du letar efter kontor i Hässelby-Vällingby:

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se