Hyra Kontor i Hägersten och Liljeholmen

Perfekt Kontor i Hägersten

Hägersten-Liljeholmen har en växande marknad för kontor

 

» Se kontor att hyra i Hägersten-Liljeholmen

» Se lediga kontorshotell i Hägersten-Liljeholmen

Stadsdelarna Fruängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Mälarhöjden, Västertorp, Liljeholmen, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen och Västberga omfattas av stadsdelsområdet.

Hägersten-Liljeholmen bildades i början av 2007, då Hägersten och Liljeholmen slogs samman efter ett beslut i kommunfullmäktige. Kommunen präglas av bostäder, vackra parker och växande kontorsliv.

Statsdelen Hägersten har en lång historia som bland annat Carl Michael Bellman skrev om i sina besök till området i bland annat epistel 49, angående landstigningen vid Klubben i Mälaren en sommarafton 1769 och i epistel 42, Rörande kortspelet på Klubben. Sedan 1860-talet har det blivit populärt att ha sin sommarnöje i Hägersten-Liljeholmen. På den tiden var Hägersten mer av ett sommarområde där man kunde njuta och koppla bort. Kontorsmarknaden och livet därtill hörde inte hemma i området på den tiden. 

Området bestod tidigare av industrikvarter, men har i dag till stor grad avlösts av bostadsområden med en stor sjö och vackra parker med mera. Här finns goda kommunikationer, däribland en grenstation till tunnelbanan. Området har sett allt fler bostäder växa fram samt alt fler kontor. Allt fler väljer att ha sina kontor i Hägersten då det blir populärt att ha ett kontor utanför Stockholm centrum där hyran för kontor är högre.  

I Hägersten-Liljeholmen finns det kontor på 10−3 500 kvm. 

Letar du efter nya lokaler för ditt kontorsföretag? Det finns det ett stort urval rymliga lediga kontor i Hägersten-Liljeholmen.

Marknaden för kontor i Hägersten
Antal invånare76 700
Hyra för kontor per kvm2 200


Dessa områden kan möjligen också vara intressanta om du letar efter kontor runt Hägersten-Liljeholmen:

Hitta lediga kontor i Stockholms områden

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se