Hyra Kontor i Farsta

Kontor att Hyra i Farsta

 

Kontorslivet i Farsta

Antal invånare: 45 000

» Se lediga kontor i Farsta

» Se lediga kontorshotell i Farsta

Farsta bildades 1998 när Söderleds stadsdelsområde gick ihop med Farsta stadsdelsområde. Farsta har strax över 12 600 invånare fördelade på ca 230 hektar.  

Här finns en väl uppbyggd infrastruktur med tunnelbana, pendeltåg, busstrafik och anknytning till Nynäsvägen. Upptagningsområdet sträcker sig över fem kommuner och det omfattar stora delar av södra Storstockholm.

Farsta Centrum

Farsta Centrum är Stockholms största köpcenter som bildades i 1960. Här finns över 150 butiker och över 40 000 kvadratmeter golvyta. År 2001 översteg försäljningen 191 miljoner euro. På den nordöstra sidan av gallerian ligger tunnelbanan och busstationerna. Farsta Centrum är också mycket känd för sin bibliotek, Fanfaren Kultur. Biblioteket bildades 1995 och renoverades år 2011. Fanfaren Kultur är en bibliotek som passar alla och där alla är välkomna. Fanfaren Kultur består av ett samarbete mellan Kulturskolan Farsta, Farsta bibliotek och Prima Caffé Americano. 

Farsta Torg

Farsta är också känd för sitt torg, Farsta torg, som byggdes samtidigt som Farsta Centrum i 1960 och som har blivit känd för sin arkitektur som liknar en italiensk piazza. Runt omkring torget finns det flertalet byggnader med vackra kontor som är mycket eftertraktade. Kontoren har en fin utsikt över torget där de säljs all tänkbar frukt och blommor m.m. 

Farsta torg och kontorslokaler i området

Farsta Strandbad

Vid Farsta strandbad finns en cirka 40 meter lång sandstrand med en badbrygga och en stor äng för solbad. Kommunikationer hit är: T-bana till Farsta, cirka 10 minuters promenad eller T-bana till Högdalen och sedan buss 165 till Farstanäsvägen.

Den nyrenoverade bibliotek och kända köpcenter har attraherat många företag. De har valt att ha sina butikslokaler i centret och annan verksamhet i kontor runt om i området. Letar du efter kontor till ditt företag? Du kan hitta ett varierat utbud av tomma kontorslokaler i Farsta.

I Farsta finns det kontor på 30−5 000 kvm.

Om du letar efter kontor i Farsta kan dessa områden möjligen också vara intressanta:

Hitta lediga kontor i Skarpnäck

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se