Hyra Kontor i Bromma

Kontorslokal med modern design i Bromma

Hyra Kontor och information kring kontorsmarknaden i Bromma

Antal invånare: 61.000

 

» Se kontor till uthyrning i Bromma

» Se lediga kontorshotell i Bromma

Bromma är ett stadsdelsområde inom Stockholms stad. I öster gränsar Bromma mot Kungsholmen, i söder mot Mälaren och Kärsön, i väster mot Grimsta naturreservat och i norr mot Spånga, Sundbyberg och Solna. Av Stockholms kommuns tio rikaste stadsdelar ligger nio i Bromma. Något som gör marknaden för kontor i Bromma mycket attraktivt. Även om Bromma präglas för kontor i en högre prisklass innebär det inte att det inte finns kontor i andra prisklasser.

Bromma ligger längs med Stockholms tunnelbana. Här finns stationerna Alvik, Stora Mossen, Abrahamsberg, Brommaplan, Åkeshov, Ängbyplan, Islandstorget och Blackeberg.

En del av Gamla Bromma trädgårdsstad betjänas sedan utbyggnadens start på 1920-talet av Nockebybanan. Bromma är också känt för sin flygplats.

Stockholm-Bromma flygplats, med IATA-koden BMA, är Sveriges tredje största och Stockholmsområdets mest centrala flygplats. Den ligger belägen cirka nio kilometer väster om stadskärnan.

Särskilda områden i Bromma

Om du letar efter moderna kontor i Bromma kan du eventuellt specificera din sökning till de här områdena av Bromma:

• Alvik
• Mariehäll
• Bromma Flygplats

Hyra Kontor i Alvik

Alvik ingår som en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun och tillhör Bromma stadsdelsområde. Alvik är en av knutpunkterna för kommunikationer i Bromma och Västerort. Här hittar du en av Tvärbanans ändhållplatser samt en mindre bussterminal och ett litet köpcentrum. Dess strategiska belägenhet mellan Stockholm city och Bromma har gett väg till stora möjligheter för kontorsmarknaden. Här väljer många företag att ha sin verksamhet och sina kontor.   

Under 1970-talets slut ritade arkitekt Lennart Bergström sju kopplade kontorspunkthus i tegel, de följdes av de bågformade husen från 1990 av CAN arkitektkontor vid Alviks strand.

Inte minst i området vid Alvik T-bana finns flera goda möjligheter att hyra kontor eller kontorshotell. Något många företag har valt att utnyttja inte minst det strategiska läge men också de lägra hyrorna jämfört med kontoren inne i själva hjärtat av Stockholm. 

I Alvik finns det kontor på 20−15 000 kvm.

Hyra Kontor i Mariehäll

Stadsdelen Mariehäll gränsar till Sundbybergs kommun. Dess bebyggelse består dels av industri- och kontorskomplex, dels av äldre och nyare hyreshus samt villabebyggelse.

Under 2000-talets början påbörjades en stadsförnyelse av Mariehäll. Bland annat kommer Mariehäll att få en egen ny T-station genom utbyggnaden av Tvärbanan norrut från Alvik till Solna.   

Om du funderar på att hyra kontor eller kontorshotell finns det utmärkta möjligheter att hitta stora toppmoderna kontor med kontorsfaciliteter i Mariehäll.

I Mariehäll finns det kontor på 50−12 000 kvm.

Hyra Kontor vid Bromma Flygplats

Området kring Bromma flygplats genomgår en snabb utveckling. Under 2011 vann inköpscentret Bromma Blocks efter flera års ombyggnad och utveckling utmärkelsen Retail Awards för Sveriges bästa köpcentrum/galleria. Något som har attraherat många företag till området för att hyra ett kontor i ett framgångsrikt område.

Flygplatsen kompletterades i början på 1960-talet av Arlanda flygplats för utrikestrafik och dit flyttade senare även den mesta av inrikestrafiken. Bromma flygplats har numera fått en renässans som trafikflygplats. Flertalet resenärer på flygplatsen reser inrikes och ska till eller från Stockholm.

Om du är på jakt efter nya kontor bör du ta en titt på området samt möjligheten att hitta kontor med bra läge runt Bromma flygplats. 

Vid Bromma flygplats finns det kontor på 100−5 000 kvm.

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se