Hyra Kontor i Älvsjö

Allt om kontor och kontorsmarknaden i Älvsjö

Antal invånare: 21 000

» Hyra kontor i Älvsjö

» Se lediga kontorshotell i Älvsjö

Älvsjö ingår som ett av Stockholms stadsutvecklingsområden. Enligt kommunen är Älvsjö på grund av sitt centrala och kollektivtrafiknära läge lämpligt för bostads- och kontorsbebyggelse.

För att knyta ihop Älvsjö och Solberga tydligare med Örby planeras ytterligare bostads- och kontorsbebyggelse runt Huddingevägen .

Älvsjö ses som ett av Stockholms grönaste stadsdelsområden. Det finns planer finns på att modernisera hela stadsdelen och fokus läggs bland annat på Älvjsö Centrum. Här ska det till exempel skapas nya arbetsplaster och byggas nya bostäder.

Älvsjö är mest känt genom Älvsjömässan. Den attraherar besökare från hela världen. Älvsjö är också en av Stockholms viktigaste knutpunkter.

Om du råkar vara på jakt efter ett nytt område samt nya lokaler till ert företag, då får du tillgång till ett rikt utbud av lediga kontor i Älvsjö.

I Älvsjö finns det kontor på 30−12 000 kvm.

Dessa områden kan möjligen också vara intressanta om du letar efter kontor i Älvsjö:

- Örby

- Solberga

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se