Hyra Kontor i Årsta

Marknaden för kontor i Årsta, söderort i Stockholms kommun

Antal invånare: 17 500 

» Se lediga kontor i Årsta

» Se lediga kontorshotell i Årsta

Årsta är en stadsdel som ligger i Söderort i Stockholms kommun.  En stor del av stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde. I norr gränsar Årsta till Södermalm.

En ny stadsdel planeras på Årstafältet. Här ska det finnas blandad bebyggelse och verksamheter i en attraktiv park som blir stadsdelens hjärta och identitet. Parken ligger i centrum, så den blir lätt att besöka även från andra delar av staden.

Årstafältet ingår som en viktig del i Vision 2030, som innebär bostäder för en växande befolkning, service och en upplevelsepark i söderort.

Östberga kopplas med den nya stadsdelen samman med Årsta och är en del av innerstadens utvidgning mot söder tillsammans med Hammarby Sjöstad, Söderstaden och Liljeholmen.

Om du letar efter nya lokaler till ditt företag kan du enkelt hitta ett stort urval moderna lediga kontor i Hägersten-Liljeholmen.

I Årsta kan du hyra kontor på 20−3 000 kvm.


Om du letar efter kontor i Årsta kan dessa områden möjligen också vara intressant om du vill:

- Enskede

- Vantör

Sök efter kontor i Stockholm

Hitta kontor

Bli Annonsör 

MatchOffice.se är en portal för uthyrning av kontor, butiker och lager runt om i hela Sverige. 

Här kan du snabbt, enkelt och helt gratis söka och hitta lediga lokaler i hela Sverige. Här kommer du i direkt kontakt med relevanta hyresvärdar.

 

Kontorsmarknaden i Sverige

Vill du veta mer om marknaden för kontor i Stockholm? 

10 tips om att hyra kontor

Business start Sverige

Vill du starta ett företag i Sverige, här kan du hitta råd om hur du kommer igång. Här är svar på alla dina frågor om ditt nystartade företag i Sverige.

» Besök Verksamt.se

 

Bra Information

När man hyr eller hyr ut kontor är det viktigt att känna till kontorsmarknaden. Här får du en guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»www.kontorsguide.se

Här hittar du kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här hittar du lediga kontorslokaler i hela Sverige 

»ledigakontorslokaler.se